• mars

    15

    2022
  • 157
  • 0
Insperation för målning i barnrum

Insperation för målning i barnrum

Måla i barnrummet, användbara tips och inspiration. Det är dags att dekorera om ditt barns rum. Barnrummet är en lekplats och en mysig plats. Som förälder måste du skapa ett tryggt och naturligt utrymme för ditt barn. Det fina med att göra om eller måla om är att du inte behöver hålla dig till samma stela mall.

Jobbet måste fortfarande göras professionellt, men du behöver inte stanna i den berömda lådan. Så kan du låta fantasin flöda och ge ditt inre barn en chans att komma ut och leka lite.

Vill du måla själv eller anlita en behörig målare.

 

Designtips för barnrum

 

Kanske barnrum med berg på väggen. Eller varför inte som introduktion till projektet låta ditt barn faktiskt måla rummet. Låt ditt barn bestämma vilka färger som ska användas. Många vuxna är tveksamma till att göra det. Med livfulla färger är det inte konstigt att det blir en explosion av färg. Visst kan det dyka upp några konstiga lösningar, men var du lägger dem är upp till dig. gul), kan du använda en ljusgul färg som ditt barn väljer för lådhandtagen eller hela byrån. En fördel kan vara att barn inte ”påverkas” av sådant som fungerar rent inredningsmässigt.

Vi tycker också att barn ska vara med i själva målningen. Att måla är roligt och med din vägledning (och eventuellt korrigering) kan det bli en fantastisk familjeaktivitet.

 

Trender och färgval

Mer abstrakt tänkande är nu vanligare än någonsin när man tittar på trender. Många tycker om att skilja färger från varandra. Detta görs i en rak linje med ljusa och mjuka färger åtskilda av trianglar eller något liknande. Det är svårt att förklara, men om du vet vem konstnären Ole Bertling är, då kan du komma ihåg ett av hans verk.

När det gäller färger föredrar jag fortfarande smutsiga pasteller. Se det som en mycket lämplig bas för att lägga till livfulla färger till målade möbler, tavlor och sängkläder.

Observera att numret måste kunna ändras. Huvudidén med ett barnrum är att vara föränderligt. Ditt barn växer hela tiden, och det som var relevant igår kanske inte passar dig imorgon. Det rekommenderas att lämna det tomt. I princip går det att installera en större surfplatta. Använd på samma sätt washitejp för att skapa mönster istället för att rita. Washi-tejp är lätt att ta bort och lämnar inga märken på väggarna.

Behöver du råd om att måla ditt barns rum eller är intresserad av att anlita en professionell målarfirma för att utföra jobbet, vänligen kontakta oss.

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se