DIN LOKALA MÅLARE I BURLÖV

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Vi på Målare i Burlöv är specialiserade på målning och ytrestaurering för bostäder och företagslokaler, vi finns här för att hjälpa dig att bli kär i ditt hem.

Vi levererar ett brett utbud av tjänster hjälper låter dig att uttrycka din kreativa vision för ditt hem eller företag. Oavsett om vi restaurerar din slitna exteriör eller omvandlar ditt inre utrymme, lyser Målare i Burlöv kärnvärden kärlek, integritet, mission och förträfflighet igenom och hjälper våra mycket skickliga hantverkare och hantverkare att förverkliga dina idéer.

Vi på Målare i Burlöv kan ge ditt hem eller kontor ett nytt utseende. Vi erbjuder bland annat inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering. För att uppfylla kundens önskemål och budget arbetar vi med bästa kvalitet och flexibilitet. Våra målare i Burlöv använder de senaste verktygen och materialen för att se till att målningen håller högsta kvalitet. Kontakta oss för en offert redan idag och låt oss visa hur vi kan förbättra ditt hem eller kontor.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Målare i Burlöv har erfarenhet och expertis för att hantera alla målningsprojekt med precision och uppmärksamhet på detaljer. Kolla in vår portfolio för att se några av våra tidigare arbeten.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare i Burlöv är ett måleriföretag för bostäder och kommersiella ändamål som specialiserat sig på branschens bästa produkter och tekniker för att säkerställa kvalitetsförberedelser, kvalitetsprodukter, anpassade resultat och bestående intryck.

Målare i Burlöv genomför interiör- och exteriörmålning för bostäder och kommersiella fastigheter.

Ett måleriarbete är viktigt för att upprätthålla estetiken och integriteten hos ett hem eller kontor. Från en vanlig målning till ett mycket besvärligt målerijobb så är vi på Målare i Burlöv alltid förberedda och kvalificerad att ta på sig uppgiften.

Målare i Burlöv förväntningar på kundexpertis har gjort oss till Burlövs mest pålitliga och starkt rekommenderade måleriföretag. Vi har bland de bästa målare i Burlöv. Att arbeta med Målare i Burlöv är enkelt, roligt och uppfriskande!

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du väljer vårt måleri kan du vara säker på att våra skickliga målare kommer att skapa en högkvalitativ finish. Vi använder endast högkvalitativa färger och material, så du kan vara säker på det resultat du får. Våra målare är stolta över sitt arbete, så du kan vara säker på att bli nöjd. Vi kan måla alla typer av ytor, inklusive trä, gips och sten.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se