DIN LOKALA MÅLARE I HELSINGBORG

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

När det kommer till att anlita entreprenörer förtjänar du att arbeta med människor du kan lita på. Målare i Helsingborg är högkvalitativa, effektiva projekt är ett kännetecken för vår verksamhet. Vi arbetar med varje kunds budget och hjälper till att se till att du får de resultat du vill ha till ett överkomligt pris.

Det svåraste med att arbeta med en ny entreprenör är att ta reda på vad man kan förvänta sig av dem. Målare i Helsingborg tror på att hålla oss till den högsta standarden på kundservice, så vi visar dig tydligt från början vad du kan förvänta dig av oss. Vi är inte klara med uppdraget förrän du är nöjd!

Vill du anlita en välrenommerad målerifirma i Helsingborg? Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privata och kommersiella kunder. Vi kan måla ditt hem eller företag i den stil du önskar. Vi använder endast de bästa färgerna och materialen för att säkerställa att resultatet är vackert och hållbart. Oavsett om du vill fräscha upp ett enkelrum eller måla om hela din fastighet kan vi hjälpa dig. Vi klarar alla utmaningar, stora som små. Vi kan återuppliva ditt hem eller kontor med vår erfarenhet och expertis. Det är därför vi oftast blir kallade som de bästa målare i Helsingborg. Kontakta oss gärna för ett möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att föryngra ditt utrymme.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Från små justeringar till fullständiga renoveringar, Målare i Helsingborg har kompetensen och expertis för att hantera allt. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare i Helsingborg förstår vi vikten av färg. Vi erbjuder bland annat en ny fräsch exteriörmålning som inte bara förbättrar ditt hems eller företags utseende utan även skyddet mot väder och vind för ditt hem eller företag, och invändig målning som ger stil och känsla till ditt dagliga liv, färg kan göra stor skillnad. Skjut inte upp måleriprojektet längre, kontakta oss på Målare i Helsingborg och börja njuta av ditt nymålade hem så snart som möjligt.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du önskar förstklassig service och en fantastisk finish så är vi det rätta valet. Vi använder endast förstklassiga färger och tekniker för att garantera en vacker och hållbar finish. Våra målare i Helsingborg är erfarna och skickliga, vilket garanterar en vacker och hållbar finish. Vi kan också arbeta med din budget och flexibilitet i schemat för att uppfylla dina behov. Vi håller ditt hem rent och ordnat när vi arbetar.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se