DIN LOKALA MÅLARE I HINDBY

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Vi är experterna på att måla och tapetsera – låt oss hjälpa dig att få din fastighet att se fantastisk ut! Målare i Hindby, vi strävar efter det perfekta resultatet för varje inredningsprojekt i enlighet med varje kunds behov, med vår mångåriga erfarenhet av att tillhandahålla målnings- och tapetseringstjänster i Hindby. Våra många remisser från nöjda privat- och kommersiella kunder är ett bevis på den höga servicenivå vi tillhandahåller. Vi är särskilt stolta över vår mängd av återkommande affärer.

Eftersom att målning kan vara en jobbig process arbetar vi nära våra kunder för att säkerställa att projektet slutförs i tid och inom budget. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att utveckla ett schema som möter dina önskemål, och vi kommer att hålla dig informerad om framstegen varje steg på vägen. Vi kommer att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att skydda dina tillgångar och tillhörigheter medan vi målar vilket är en av de många anledningar för att vi blir oftast kallade för de bästa målarna i Hindby.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Behöver du fräscha upp utseendet på ditt hem eller företag? Målare i Hindby är här för att hjälpa dig. Med många års erfarenhet i branschen har vi kompetensen att förverkliga din vision.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare i Hindby hjälper dig att välja rätt färg och struktur för att passa dina behov. Alla medlemmar i teamet kommer att gå den extra biten när de arbeta med dig och vägleder om det behövs för att säkerställa att din vision kommer till liv! Vårt engagemang för våra kunder tar inte slut när jobbet är klart. Våra duktiga målare i Hindby finns tillgängliga även efter avslutade projekt, för att ge fortsatt kundservice.

Med vår långa erfarenhet inom målnings- och tapetseringsbranschen håller Målare i Hindby sig à jour inom denna bransch med en listig balans mellan teknik och fint traditionellt hantverk.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du söker ett måleriföretag som alltid levererar högkvalitativa måleriarbeten, så är vi det rätta valet för dig. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom måleribranschen, och vi använder endast de bästa materialen och färgerna för att säkerställa ett förstklassigt resultat. Vi har dessutom en stark kundfokus och strävar alltid efter att ge den bästa möjliga servicen. Välj oss och få en professionell måleritjänst som du kan lita på.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se