DIN LOKALA MÅLARE I LOMMA

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare i Lomma tror vi att dina bostads- och arbetsutrymmen är en återspegling av vem du är. Det är förmodligen dina största investeringar. Det betyder att all invändig och exteriör målning bör återspegla dig, med rum som poppar med färg, utstrålar värme eller reflekterar ”raffinerad elegans” genom lugnande fina ytbehandlingar. Exteriören bör passa in i området samtidigt som det har hög “curb appeal” samt där du får uttrycka dig själv samtidigt som det skyddar fasaden från alla väderförhållanden som ditt hus utsätts för vilket inte sällan är en knepig kombination som vi gärna hjälper dig med! 

Målare i Lomma har varit en välkänd och högt respekterad målerifirma i Lomma som serverar med omnejd. I många år har vi specialiserat oss på målning och applicering av fina ytbehandlingar inom alla aspekter av interiör- och exteriörmålning för privata och kommersiella kunder. Vårt vackra arbete ger liv åt hem och kontor av alla typer, stora som små. Våra duktiga målare i Lomma täcker allt från målning till tapetsering och renovering.

Letar du efter ett erfaret måleriföretag i Lomma som kan hjälpa dig att uppdatera ditt hem eller företag? Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive interiör- och exteriörmålning, tapetinstallation och reparation av gipsväggar. Vi har ett erfaret team av målare och tapetserare i Lomma som kan hjälpa dig att utforma en skräddarsydd plan som uppfyller dina krav. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offertförfrågningar så att du kan planera ditt projekt.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Lita på att teamet på Målare i Lomma levererar felfria resultat på ditt målningsprojekt. Med många års erfarenhet och uppmärksamhet på detaljer är vi experterna att ringa till.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Färg skapar form, ger detaljer och är den mest slående visuella charmen, men dessa är bara den visuella aspekten av ett professionellt målerijobb. Ett riktigt bra skräddarsytt måleriprojekt kräver en kombination av grundliga förberedelser, utmärkt kommunikation och kvalitetsutförande av professionellt utbildade målare. Det är därför vi oftast blir kallade som de bästa målare i Lomma och Malmö.

Våra skickliga målare på Målare i Lomma är mycket stolta över att tillhandahålla fint utformat arbete och absolut tillfredsställelse till sina kunder. Varje jobb, oavsett storlek, hanteras med samma nivå av entusiasm, professionalism och stolthet. Genom att utföra vår systematiska process och noggranna uppmärksamhet på detaljer levererar vi vackra, långvariga resultat som möter och överträffar våra kunders förväntningar.

Vi arbetar så diskret som möjligt, samtidigt som vi respekterar och skyddar din familj eller anställda och deras personliga tillhörigheter. Ditt hem ser alltid bättre ut när vi lämnar det än när vi kom. Det är vårt löfte! Få kan ge den nivån av kundservice, eller utföra projekt med kunskap och omsorg som Målare i Lomma.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du vill ha ett måleriföretag som bryr sig om din tillfredsställelse har du kommit till rätt ställe. Vi använder den finaste färgen och de bästa materialen för att producera en felfri finish, och vårt team av sakkunniga målare ser till att våra uppdrag avslutas i tid och inom budget varje gång. Vi försöker också minimera påverkan på din vardag. Kvalitet och kundtillfredsställelse är våra högsta prioriteringar, så du kan vara säker på att ditt hem kommer att bli så bra det bara kan.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se