DIN LOKALA MÅLARE I LUND

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Du har hittat till rätt ställe om du letar efter högkvalitativa målningstjänster. Vi erbjuder både exteriört och interiört arbete med tonvikt på kundnöjdhet, vilket vårt team har bevisat över tid verkligen är möjligt! Kontakta oss idag för att boka din tid med Målare i Lund. Låt vårt team av proffs hantera alla detaljer så att du kan fokusera på det som är viktigt – din framgång!

Vi är de ledande målarna i Lund. Vår expertis och erfarenhet kommer att få vilket rum som helst att se ut som ett nytt utrymme, medan våra exteriörprojekt återupplivar alla hus! Vi erbjuder både kommersiella och privata, interna och exteriöra måleritjänster i hela Lund. Det som gör oss annorlunda är vår enastående hunger efter att ge kunden tillfredsställelse över allt annat.

Vi tillhandahåller ett komplett spektrum av tjänster till både privata och kommersiella kunder. Vi är skickliga på att måla både invändigt och utvändigt och ser till att ditt hem eller kontor blir som bäst. Vårt team av erfarna målare är redo att ta sig an alla projekt, oavsett storlek, och vi använder alltid förstklassiga färger och material för att säkerställa att resultatet blir både attraktivt och motståndskraftigt, det är därför vi oftast blir kallade för det bästa målare i Lund. Oavsett om du funderar på att piffa upp ett enkelrum eller renovera hela din fastighet så har vi kunskapen och skickligheten för att få jobbet gjort ordentligt. Ring oss idag för att boka en konsultation och se hur vi kan hjälpa dig att föryngra ditt utrymme!

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Målare i Lund har vi tillhandahållit förstklassiga målningstjänster i många år. Vårt team av skickliga proffs har hjälpt otaliga kunder att förvandla sina utrymmen. Letar du efter en pålitlig och erfaren målerifirma? Sök inte mer! 

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vi tar vårt arbete på allvar och är fokuserade på att tillfredsställa alla våra kunder. Du kommer inte hitta en bättre målare i Lund än Målare i Lund. Vi har stora och ständigt växande grupper av kunder som finns i hela Lund som inkluderar företag och privata kunder som ständigt återvänder till oss. Vi har stor erfarenhet inom hemförbättringssektorn som vi har samlat på oss från många år inom området och levererar endast stutprodukter som håller hög standard.

Vi arbetar med högsta standard i åtanke och siktar på att vara nummer ett när det kommer till de tjänster vi tillhandahåller. Mål är inte att få jobbet slutfört så snabbt som möjligt, utan att leverera det så bra att när du behöver en målare igen, kommer du att minnas oss och lita på vår förmåga att tillhandahålla sakkunniga målare och komma tillbaka om och om igen i framtiden.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du söker ett måleriföretag med hög kompetens och lång erfarenhet, så är vi det perfekta valet för dig. Våra målare har genomgått omfattande utbildning och har mångårig erfarenhet av att utföra måleriarbeten av högsta kvalitet. Vi använder endast de bästa materialen och färgerna för att säkerställa ett hållbart och långvarigt resultat. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och en detaljerad offert innan vi påbörjar ett uppdrag, så du vet exakt vad du kan förvänta dig. Välj oss och få en trygg och professionell måleritjänst.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se