DIN LOKALA MÅLARE I OXIE

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför alla typer av målningstjänster, inklusive tapetsering, spackling med mera. Vi har flera års erfarenhet av att arbeta med det bästa materialet samt de bästa verktygen för att uppnå önskat resultat. Vår tapetseringstjänst kan hjälpa dig att ge dina väggar ett nytt liv genom att applicera vackra tapeter i olika stilar och mönster. Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av tapeter och kan hjälpa dig att välja den som passar bäst för dina behov. Vi utför också målning av interiörer och fasader. Oavsett om du vill fräscha upp ditt hem eller din verksamhets utseende, kan vi hjälpa dig att uppnå det resultat du önskar. Vi använder högkvalitativa färger och verktyg för att säkerställa ett professionellt resultat. För en komplett lista över våra tjänster, se hit där du kan hitta mer information om våra tjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre renoveringar till större projekt.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Vi är stolta över att ha levererat högkvalitativt måleri till en rad olika kunder i Malmö och hela södra Sverige. Våra erfarna medarbetare har genom åren arbetat med både stora och små projekt för en rad olika kunders räkning. Bland våra referenser fastighetsbolag, restauranger, butiker och privata bostadsägare. Se här för att se ett urval bilder och uttalanden av våra tidigare kunder.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vårt företag bildades med förhoppningen av att kunna driva ett litet familjeföretag här i Malmö. Idag är det mycket större än vad vi någonsin vågat hoppats på. Nu är vi ett utav de snabbast växande måleriföretagen i Skåne med en räckvidd som täcker nästan hela södra Sverige. Vårt motto är att hårt arbete lönar sig och det har det verkligen gjort hittills. Om inte ni hittar oss i till oss i Oxie kan ni slå en signal för er målare Oxie.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vi tar oss tid att förstå dina önskemål och behov innan vi påbörjar projektet. Genom att använda vår beprövade metodik kan vi säkerställa att ditt projekt kommer att bli utfört på ett strukturerat och effektivt sätt. Resultat är vad som verkligen räknas i slutändan. Vi har en bevisad track record av att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder. Vi arbetar noggrant och uppmärksamt för att säkerställa att slutresultatet överträffar dina förväntningar. Kvalitet är avgörande för oss. Vi använder endast de bästa verktygen och materialen på marknaden för att säkerställa att ditt projekt håller i många år framöver. Rätt verktyg för rätt jobb. Vi är alltid uppdaterade med de senaste verktygen och teknikerna inom måleribranschen för att säkerställa att ditt projekt blir utfört på ett effektivt och professionellt sätt. Vi är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna inom måleri och har genomgått utbildning för att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder de bästa möjliga lösningarna. För frågor kring ditt projekt eller rådgivning om färg eller kulörval kontakta oss.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se