DIN LOKALA MÅLARE I SKURUP

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Hemmet där din familj bor, företaget där dina anställda arbetar, butiken där du välkomnar kunder – alla dessa utrymmen är djupt meningsfulla och de förtjänar ett fysiskt utseende som förkroppsligar deras verkliga betydelse. Det är därför vi på på Målare i Skurup är stolta över att göra ett grundligt, högkvalitativt och beständigt jobb för varje kund vi arbetar med. Vi har betjänat kunder i Malmöområdet i många år och hoppas kunna fortsätta göra det i många år till.

Här på Målare i Skurup är våra erfarna målare i Skurup med omnejd specialiserade på interiör- och exteriörmålning för både privata och kommersiella kunder. Som ett lokalt ägt och drivet team av målare för kommersiella fastigheter och bostäder, är våra målare dedikerade till kvalitet, och gör en speciell ansträngning för att kommunicera med våra kunder genom varje steg i målningsprocessen.

Letar du efter ett måleriföretag som kan hjälpa dig att fräscha upp ditt hem eller företag? Vi erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat inomhus- och utomhusmålning, tapetsering, träsnideri och putsreparationer. Vi använder endast förstklassiga färger och material för att åstadkomma ett varaktigt och attraktivt resultat. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt och se hur vi kan hjälpa dig.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Målare i Burlöv har erfarenhet och expertis för att hantera alla målningsprojekt med precision och uppmärksamhet på detaljer. Kolla in vår portfolio för att se några av våra tidigare arbeten.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

När vi grundades hade vi några enkla mål i åtanke: att tillhandahålla utmärkt arbete med de bästa produkterna som finns tillgängliga för oss; att göra varje kundupplevelse bekväm och givande; och att hjälpa både husägare och lokala företag i vårt samhälle att blomstra. Nu, har mycket i världen förändrats. Men vårt engagemang för dessa kärnprioriteringar har förblivit detsamma. Vi strävar efter att vara mycket mer än ditt genomsnittliga företag eller typiska husmålare i Malmö och vi hoppas att det är tydligt i varje kundinteraktion. VI bland de bästa målare i Skurup och duktiga och professionella tapetserare i Skurup.

Idag står bostadsmålning för huvuddelen av vårt arbete, men vi erbjuder även kommersiella målningstjänster och tillhandahåller då och då målningstjänster för nybyggnadsprojekt – vi utför alla olika måleritjänster. Vi använder produkter av högsta kvalitet från de ledande färgmärkena i branschen, för att säkerställa ett visuellt sömlöst och långvarigt måleriarbete.

Som lokala invånare i Skrurp i flera generationer, har vårt företag ett egenintresse av styrkan hos både bostads- och affärssamhällen här. Vi uppskattar alltid chansen att hjälpa till när vi kan, och vi hoppas att du tar kontakt nästa gång du behöver en förstklassig målare i Malmö med omnejd.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

På vårt måleriföretaget förstår vi att ditt hem är en av dina mest värdefulla tillgångar. Därför arbetar vi med stor omsorg och att varje projekt håller högsta standard när arbetet är färdigställt. Vårt team består av skickliga målare som tar stolthet i sitt arbete och använder endast de bästa färgerna och materialen för att säkerställa en vacker, hållbar finish. Lita på oss när det kommer till att förvandla ditt hem med minimal störning i din vardag.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se