DIN LOKALA MÅLARE I SLOTTSSTADEN

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Förvandla ditt hem eller ditt kontorsutrymme med våra högkvalitativa målnings- och tapetseringstjänster. Målare i Slottsstaden är ett väletablerat, professionellt målnings- och tapetseringsföretag som verkar över hela Malmö. Mycket erfarna och fullt utbildade målare och tapetserare som arbetar i Slottsstaden, vi arbetar på ett brett utbud av fastigheter i centrala Malmö. Från kontorsmålning till bostäder, hem och kommersiella utrymmen, vi erbjuder en rad tjänster för att förverkliga din vision..

Oavsett om du letar efter en enklare uppfräschning för att förbättra din interiör, uppgradera exteriören med ett nytt utseende eller kanske letar du efter lite kreativitet för att sätta din egen touch på kontortsutrymmet, så kan vi på Målare i Slottsstaden hjälpa dig.

Vårt team av duktiga målare har arbetat med en lång rad av olika projekt genom åren, från små lägenheter till stora kommersiella byggnader. Vi använder endast de finaste färgerna och materialen för att säkerställa att vårt färdiga arbete är både fantastiskt och hållbart vilket är därför vi kallas som de bästa målare i Slottsstaden. Vi förbereder noggrant dina ytor före målning för att säkerställa att färgen håller länge och vi är noggranna i vår städprocess för att garantera att ditt hem förblir i perfekt skick efter att vi avslutat jobbet.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Från början till slut är Målare i Slottsstaden dedikerade till att tillhandahålla utmärkt kundservice och utförande av högsta kvalitet. Kolla in vår portfölj för att se några av våra avslutade projekt.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vi är Målare i Slottsstaden. Ett litet men växande företag av professionella målare i Slottsstaden. Vi är ett vänligt team och vi arbetar hårt för att tillhandahålla högkvalitativt arbete och förstklassig kundvård. Ta en titt på våra tidigare arbeten och du kommer att se att vi gör vårt bästa för att ge den bästa servicen i Slottsstaden.

Målare i Slottsstaden erbjuder en konkurrenskraftigt prissatt tjänst i hela Slottsstaden. Vi arbetar med bostads-, kommersiella och kontorsbyggnader och tillhandahåller både invändiga och externa målningstjänster. Vi garanterar den perfekta finishen, färdig i tid och utan krångel. Vi kan utföra alla aspekter av målning. Oavsett om du behöver måla ett kommersiellt kontor, en butik eller ett stort bostadshus, är vi det perfekta valet. Vi arbetar baserat på dina behov och dina tider, vilket orsakar minsta möjliga avbrott i ditt företags- eller hemliv. Vår första konsultation är kostnadsfri och du får, förutom en kostnads- och tidsuppskattning, alla råd du kan behöva om att välja lämpliga färger och material för att ta hand om dina ytor inom din budget för att uppnå önskat resultat. För din egen komfort och säkerhet strävar vi alltid efter att hålla din miljö ren, säker och snygg hela tiden. Vi är helförsäkrade och vårt arbete ger en garanti för din sinnesfrid.

Om du vill diskutera dina inredningsprojekt, eller få en offert, så hör vi gärna av dig. Vänligen kontakta oss via formuläret på kontaktsidan. Du kan också mejla oss på offert@malmomalare.se

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du söker ett måleriföretag som kan erbjuda en helhetslösning, så är vi det rätta valet för dig. Vi erbjuder inte bara måleritjänster, utan även tapetsering och fasadrenovering. Detta gör att vi kan hjälpa dig att få det resultat du önskar, oavsett om det gäller en enkel färgbyte eller en omfattande renovering. Dessutom har vi en stark kundfokus och strävar alltid efter att ge den bästa möjliga servicen. Välj oss och få en professionell måleritjänst från start till mål.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se