DIN LOKALA MÅLARE I STAFFANSTORP

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Våra professionella målare och tapetserare från Staffanstorp är ett familjeägt företag, med över 30 års erfarenhet, ett far och son-företag. Inget målnings- och dekorationsjobb är för stort eller för litet. Våra målare har åtagit sig många projekt och det finns inga problem som vi inte kan lösa när det kommer till professionella måleriarbeten. Vi är specialiserade på på målning hos företag och i hem i Staffanstorp, och hela Malmö områden. 100% kvalitetsgaranti när du använder våra Staffanstorp-tjänster för måleri och tapetsering.

Vi tillhandahåller en rad tjänster, från bostäder till kommersiella fastigheter, inklusive målning både inomhus och utomhus för att se till att ditt hem eller företag ser som bäst ut. Vi använder endast de finaste färgerna och materialen för att avsluta vårt arbete med hjälp av våra expertmålare. Om du letar efter duktiga tapetserare i Malmö så är vi det rätta valet! Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är så kan vi hantera det. Ring oss idag för att lära dig hur vi kan återuppliva ditt utrymme!

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Nöj dig inte med mediokra målartjänster. Välj det bästa med Målare i Staffanstorp. Vårt team har erfarenhet och expertis för att leverera felfria resultat.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vi startade Målare i Staffanstorp med målet att erbjuda ett komplett paket av tjänster till den offentliga och kommersiella sektorn i Staffanstorp med omnejd. Grunden för företaget bygger på dessa nyckelprinciper:

Kundtjänst: Detta är nyckelstenen. Vårt flexibla tillvägagångssätt strävar efter att möta dina krav. Utförande av högsta kvalitet. Mun till mun är vår stöttepelare, så kvalitet och tillfredsställelse är vad vi strävar efter att uppnå.

Värde för pengar: Du kan mycket väl få en billigare offert någon annanstans, men det kan också innebära att du har ett högt pris att betala på medellång till lång sikt. Rykte. Vi kan förse dig med kundreferenser. Mycket av vårt arbete och nya kunder är ett resultat av ”mun till mun”.

Kundnöjdhet: Allting kretsar runt detta. Vi vill att du kommer tillbaka till oss varje gång du eller någon du känner behöver professionellt måleri. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert så kommer det bästa målare i Staffanstorp att hjälpa dig med ditt angående projekt!

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du söker ett måleriföretag som kan erbjuda snabba och effektiva lösningar, så är vi det rätta valet för dig. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom måleribranschen, och vi har utvecklat en effektiv måleriprocess som gör att vi kan leverera högkvalitativa måleriarbeten på kort tid. Dessutom har vi en stark kundfokus och strävar alltid efter att ge den bästa möjliga servicen. Välj oss och få en professionell måleritjänst som levereras snabbt och effektivt.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se