DIN LOKALA MÅLARE I SVALÖV

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare i Svalöv är ett drivet företag beläget i hjärtat av Svälöv. Om du letar efter professionella målare i Svälöv med omnejd, är Målare i Svalöv din smidiga, problemfria lösning. Vi är ett fullservice måleriföretag som är specialiserade på både in- och utvändig målning. Vi arbetar på både bostäder och kommersiella fastigheter, och ger enastående kundservice för varje jobb. Målare i Svalöv är stolta över att leverera kvalitetsarbete och gå utöver det för att säkerställa att varje kund är 100 % nöjd. Målare i Svalöv är helförsäkrat och vi anlitar endast kvalificerade, professionella målare i Svalöv och vi har alla en stor noggrannhet kring detaljer. Kontakta oss idag för en gratis offertförfrågan.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering med mera. Vi arbetar med den senaste tekniken och de bästa materialen för att leverera arbete av högsta kvalitet. Vi erbjuder en mängd olika färger och tekniker, och våra proffs kan hjälpa dig att välja det bästa för dig. Kontakta oss för en prisuppskattning redan idag och låt oss visa vad vi kan göra för din bostad eller ditt företag.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

För högkvalitativt utförande och utmärkt kundservice, välj Målare i Svalöv Vårt team har kompetensen och erfarenheten för att förverkliga din vision.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Målare i Svalöv erbjuder en mängd olika tjänster för att tillgodose alla dina estetiska och funktionella behov. Målare i Svalöv har många års erfarenhet av bostadsmålning i och kring Malmö, där vi ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Vi är specialiserade på kommersiell målning, storskalig fastighets- och flerfamiljshusmålning om ditt företag, lägenhetskomplex eller hus är i behov av en makeover.

Vi är stolta över vårt rykte i Svalöv. Vårt engagemang för excellens innebär att ge dig det bästa målerijobbet utan att störa Dig och din familj i vardagen.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vi erbjuder våra kunder tjänster av högsta kvalitet. Vi använder endast högkvalitativa färger och material för att producera fantastiska och långvariga målningar. Vårt team av skickliga målare i Svalöv tar stor hänsyn till sitt arbete och utför det med hög noggrannhet. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och flexibla tider för att passa våra kunders behov.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se