DIN LOKALA MÅLARE I SVEDALA

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Våra målare i Svedala hjälper dig med målning och tapetsering i hela malmö områden med omnejd. Vårt team utför både invändig och exteriör målning och du är säker på att vara nöjd med vår förstklassiga kundservice och oöverträffade kvalitet. Erfarenheten och kunskapen hos våra målare hjälper dig att skapa underbara interiöra och exteriöra utrymmen som kommer att stå emot tidens tand. 

Målare i Svedala i Svedala har våra erfarna professionella målare omfattande praktisk förståelse för branschen, såväl som kvalifikationer för att backa upp sin praktik. Detta gör oss till en av de bästa målarna i Svedala. Vår praktiska kunskap har utvecklats från år av målning och inredning av människors hem, kontorsutrymmen och exteriörer.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. Vi har erfarenhet av målning både invändigt och utvändigt och ser till att din fastighet ser snyggast ut. Vi kan hantera alla jobb, stora som små, och använder endast de finaste färgerna och materialen för att säkerställa att slutprodukten är vacker och hållbar. Vi kan uppdatera ett enstaka rum eller måla om hela ditt hus. Om du vill prata om ditt angående projekt, kontakta oss idag.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

När det kommer till målning är Målare i Svedala målarna att ringa till. Vi har en lång historik av nöjda kunder och genomförda projekt. Se själv i vår portfolio.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Våra målare i Svedala erbjuder omfattande, förstklassiga målnings- och dekorationslösningar till kunder över hela Svedala med omnejd. Målarna och dekoratörer har över ett decenniums erfarenhet inom branschen, vilket är en av de många motiv vi är bland de bästa målare i Malmö.

Vårt tjänstepaket omfattar målning och inredning för hem- och kommersiella lokaler, ytbehandling, (spackling av fläckar och defekter i arbetsytor, slipning, tapetborttagning mm), in- och utvändig renovering, spraymålning, glans och fernissning, tapethängning med mera.

Våra tidigare projekt inkluderar bostäder, kontorsbyggnader, kaféer, restauranger, butiksinredning, museer, skolor, stormarknader, sommarstugor, skjul, staket, grindar, räcken etc.  Våra målare och dekoratörer i Svedala kan utföra alla typer av inredningsarbeten. Vi anser att inget jobb är för stort eller litet. Vårt team fräschar gärna upp ett enstaka rum eller större arbeten såsom fasader eller hela fastigheter. Ta dig tid att titta på vår servicesida för att ta reda på våra tidigare arbeten. Kontakta oss gärna för en gratis offert.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du söker ett måleriföretag som ger kunden möjlighet att vara delaktig i måleriprocessen, så är vi det rätta valet för dig. Vi är lösningsorienterade och lyhörda för dina önskemål och behov, och vi ger dig möjlighet att vara delaktig i valet av färger och material. Dessutom har vi en hög kundnöjdhet och strävar alltid efter att ge den bästa möjliga servicen. Välj oss och få en professionell måleritjänst som är anpassad efter dina önskemål.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se