DIN LOKALA MÅLARE I TRELLEBORG

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Målare i Trelleborg grundades med fokus på att alltid sätta kunden främst. Vi är stolta över att alltid göra det lilla extra, med professionalism, kvalitet och pålitlighet. Vi är specialiserade på målning av interiör, exteriör och köksskåp, och betjänar både bostads- och kommersiella målningsbehov. Om du har ett projekt i Trelleborg eller Malmö områden på gång vill vi gärna höra hur vi kan hjälpa dig!

Målare i Trelleborg har vuxit till att betjäna hela Malmö med omnejd, och har sett stora framgångar tack vare vårt enastående rykte som ett mycket skickligt, tillmötesgående och kundserviceorienterat målarföretag. Även när vi har vuxit är vårt engagemang för varje kund att vi kommer att göra ditt hem eller företag vackert, samtidigt som vi ger dig sinnesfrid, bra kommunikation och ett erfaret team som gör sitt bästa för din räkning. Det är därför vi oftast blir kallade som det bästa målare i Trelleborg.

Letar du efter ett måleriföretag som kan hjälpa dig att fräscha upp ditt hem eller företag? Vi erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat inomhus- och utomhusmålning, tapetsering, träsnideri och putsreparationer. Vi använder endast förstklassiga färger och material för att åstadkomma ett varaktigt och attraktivt resultat. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt och se hur vi kan hjälpa dig.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

För alla dina målningsbehov, välj proffsen på Målare i Trelleborg. Med många års erfarenhet och ett engagemang för kundnöjdhet är vi laget att lita på. Vi har också en mängd med duktiga och bästa tapetserare i Malmö.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Vi grundades med tanken av att det ska finnas en bättre målarfirma än vad vi såg runt omkring oss. I många år har teamet fortsatt att expandera. 

Genom att sätta våra kunders bästa i centrum och bygga ett företag som prioriterar kommunikation, integritet och kvalitet blev vi snabbt många husägares favorit. Tusentals avslutade projekt senare ser vi tillbaka och ser att vår tillväxt till stor del skedde genom mun till mun och positiva recensioner. Vi är så tacksamma för er, vår community, för att vi får hjälpa er!

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Vår målarverksamhet är det självklara valet tack vare vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Vi anlitar endast erfarna, professionella målare som är skickliga i sitt hantverk och är stolta över sitt arbete. Vi använder högkvalitativ färg och material för att säkerställa att den färdiga produkten är vacker och hållbar. Vårt team är också dedikerade till att hålla arbetsplatsen ren och städad, vilket minimerar störningarna i din vardag. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och flexibel schemaläggning för att tillgodose dina behov. Med vårt erfarna team, uppmärksamhet på detaljer och engagemang för kundnöjdhet kan du lita på att ditt målningsprojekt kommer att slutföras till din fulla belåtenhet.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se