DIN LOKALA MÅLARE I VÄRNHEM

Med lång erfarenhet och ett stort fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss med ditt målarprojekt.
Beskriv till ärende nedan.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

VÅRA TJÄNSTER

Vi har renoverat och uppgraderat människors hem och arbetsplatser i många år, och har kontor baserad i Malmö, vilket innebär att vi aldrig är för långt borta från Dig. Utöver över hela Malmö täcker vi områden så långt som Värnhem, Hindby, Slottsstaden, Svedala och mycket mer.

Vi är erfarna målare inom bostäder och kommersiella utrymmen, och utför målning både inomhus och exteriör vilket inkluderar noggrann och utförliga förberedelse, städning och högklassig finish. Vi utför även tapetseringsarbeten samt mindre byggnadsarbeten. Vi hanterar projekt från mindre enstaka rum till stora flerbostadshus, skolor, kyrkor och till och med fabriker.

Vi är skickliga på såväl invändig som utvändig målning och kan hjälpa dig att välja ut de perfekta färgerna och ytskikten som matchar dina preferenser och din byggnads speciella egenskaper. Oavsett om du vill ha en flashig och djärv look eller något mer mjukt och dämpat, har vi kunskapen och kunnandet för att förverkliga din vision. Vi håller oss också uppdaterade med de senaste mönstren och stilarna för att erbjuda dig de mest idealiska valen för din uppgift.

  • Målning av fönster och dörrar

   Målning av fönster och dörrar

   Vi specialiserar sig på målning av fönster och dörrar, tätning och ommålning i Malmö. Från stora bågfönster till sovrumsdörrar målar vi alla typer av in- och utvändiga dörrar och fönsterramar.

  • Barnrumsmålning

   Barnrumsmålning

   Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker.

  • Badrumsmålning

   Badrumsmålning

   Vi använder badrumsfärg eller en färg med anti-mögel additiv för att hålla den fräsch. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

VÅRA REFERENSER

Målare i Värnhem har en lång historia av nöjda kunder och genomförda projekt. Med Målare i Värnhem kan du lita på att ditt målningsprojekt är i goda händer. Vårt team har expertis och uppmärksamhet på detaljer för att få jobbet gjort rätt, det är därför vi ofta blir kallade som de bästa målare i Värnhem.

UTFORSKA VÅRA TIDIGARE PROJEKTSE ALLA REFERENSER

OM OSS

Åren inom måleriyrket har lärt oss många saker. Inte minst vad våra kunder vill ha: renlighet, trivsel, pålitlighet och en snygg professionell finish som håller. Självklart koncentrerar vi oss på just det och tycker tillsammans med våra kunder att vi gör det bra. Vi arbetar tillsammans med kunden för att leverera den slutprodukt som önskas och utför samtliga arbeten med de bästa verktygen, teknikerna och färgerna.

Vi arbetar fortfarande mycket hårt för att leverera en ännu bättre service, med vetskapen om att det är hemligheten bakom vår fortsatta framgång. Kontakta oss för en kostnadsfri redan idag! Vi hoppas att höra från dig snart.

Målare Malmö

ERFARNA MÅLARE

Med hjälp av erfarna målare i vår trupp kan vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig en service oöverträffad av våra konkurrenter.

KVALITATIVT UTFÖRANDE

Med hjälp av professionella verktyg och ett noggrant utförande kan du förvänta dig ett perfekt resultat. Levererat inom avtalad tid.

PROFESSIONELLITET

Arbetet med oss innebär en noggrant planerad serie steg, centrerad kring ett schema vi håller oss till och daglig kommunikation.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

AKTIV KOMMUNIKATION

Vi tar kommunikation på fullaste allvar. Vi vet att du som kund förtjänar delaktighet i progress och tidsschema. Så du kan känna dig trygg med att du får vad som utlovats och som du vill ha det. Även om det är små ändringar under projektets gång.

KUNDNÖJDHET

Vi är självsäkra i vårt hantverk. Därför kan vi stolt utlova kundnöjdhet som en garanti. Du som kund får inspektera arbetet och önska åtgärder om resultatet inte blev som utlovat. Självklart blir det alltid som utlovat.

HELHETSANSVAR

Vi tar på oss helhetsansvaret för målarprojektet från dag ett. Vi projekterar, gör inköp av material, transporterar och utför. Så du som kund kan fokusera på din vardag som vanligt. På så sätt blir projektet minst möjligt omständligt för dig som kund.

VARFÖR DU SKALL VÄLJA OSS

Om du söker ett måleriföretag med hög kompetens och lång erfarenhet, så är vi det perfekta valet för dig. Våra målare i Värnhem har genomgått omfattande utbildning och har mångårig erfarenhet av att utföra måleriarbeten av högsta kvalitet. Vi använder endast de bästa materialen och färgerna för att säkerställa ett hållbart och långvarigt resultat. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och en detaljerad offert innan vi påbörjar ett uppdrag, så du vet exakt vad du kan förvänta dig. Välj oss och få en trygg och professionell måleritjänst.

LÅNG ERFARENHET

Med lång erfarenhet kan vi erbjuda tidseffektiv målning och känsla av trygghet i att jobbet blir gjort på rätt sätt. Med hjälp av sparsam tidsåtgång kan du också förvänta dig lägre kostnadsförslag. Kontakta oss för en offert.

HÅLLBAR FÄRG

Vi jobbar med kända varumärken som Flugger, Beckers och Jotun. De förser färg av högsta kvalitet med hänsyn till hälsa och miljö. Vi värnar om din hälsa och undviker miljöfarliga produkter till varje pris. Med oss kan du förvänta de bästa materialen.

PROFESSIONELLT RESULTAT

Vi har verktygen för professionella målare. De hjälper oss att uppnå konturer och resultat man som privatperson inte klarar själv. Vill du ha det absolut bästa resultatet rekommenderar vi att du anlitar oss.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

 • "Professionellt och effektivt utfört arbete. De svarade snabbt både inledningsvis och därefter. Mycket trevligt kundbemötande. Dessutom gjorde de rent efter sig! Vi är väldigt nöjda."

  Nadi Nadia
  Google recension
 • "Otroligt tillmötesgående personal. Professionella och ÄRLIGA, vilket för mig väger mest. Vänskapligt beteende vilket gör att jag kommer förbli deras framtida kund och rekommendera dessa vidare! Priset var rimligt men lågt för resultatet och kvalitén av arbetet. Rekommenderas starkt:)""

  Atif Ribic
  Google recension
 • "Min Mamma (87 år) behövde förnya sitt sovrum efter att Pappa blev tvungen att flytta till ett boende. Det var viktigt att det skulle bli ett sovrum av toppklass och att hantverkarna skulle vara trevliga mot Mamma. Mamma och jag (dottern) kunde inte vara mer nöjda!!!! Så fint det blev och vilka professionella hantverkare! Våra bästa rekommendationer!!!"

  Lena Ljung-Nordin
  Google recension
 • "Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Snabb respons på förfrågan, professionellt bemötande, bra kvalitet och smidig kommunikation. Vi kommer definitivt använda deras tjänster igen!"

  Johanna Gustavsson
  Google recension

VI JOBBAR MED

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se