Målare Malmö

Målare Malmö är dina hållbara och lokala målare runt Malmö-regionen. Det gör stor skillnad att måla rätt, både rent estetiskt och vad gäller en högre levnadsstandard och hygien. Vad många inte tror är att färg också har en skyddande effekt, det är yttersta lagret och hindrar regn eller annan nederbörd från att tränga in och skada saker som fasader. Anlitning av oss är en trygg investering eftersom vårt arbete är i högsta kvalitet, en väl beprövat av rad kunder. Vi arbetar effektivt och vi lägger vikt i att ge bästa kvalitet. Det spelar ingen roll om det är en ommålning av fasaden eller en ommålning och ändring av vardagsrummet. Förutom kvalitet lägger vi också stor vikt vid hållbarhet och miljö. För att minska belastningen på miljön använder vi färg med Svanenmärket där det är möjligt, vi använder till stor del elfordon för transporter och sorterar allt byggavfall efter att bygget är klart.

Vi har kvalificerade hantverkare med mångårig erfarenhet. Alla medarbetare är utbildade målare med MVK-godkännande för målningsarbeten i fuktiga rum och plattsättare. När du anlitar oss står du i ständig kommunikation med en av våra projektledare som kollar hur arbetet fortskrider med dig.

Vi har goda referenser från hela Malmös storstadsområde. Vi åtar oss större projekt för fastighetsägare, villaägarföreningar och företag samt arbete i ditt hem som privatperson. Vi vet att bra jobb leder till nya jobb, så vi fokuserar alltid på nöjda kunder. Nöjda kunder rekommenderar oss alltid. Jag hoppas att du kommer att bli en av dem. Som en målerientreprenad har vi under åren utvecklat flera samarbeten med andra entreprenader inom både måleri- och övriga byggbranschen. På så sätt är vi rustade, för att till exempel kunna ta in folk med kort varsel på sjukdagar, eller så kan vi utöka antalet personal om arbetsbelastningen är stor. Du som kund kommer aldrig lida och din beställning kommer att slutföras inom avtalad tid. Är det dags för att ommåla? Kontakta oss gärna om du vill ommåla fasaden på villan. Detsamma gäller för att måla om ett skjul, tak eller uteplats. Allt arbete hanteras med samma fokus och samma mål: anförtro oss arbetet av bästa kvalitet. Vi har stor personalstyrka som fullt ut kan stödja de som har gjort förfrågningar. Få massor av vila eller ta semester, vi målar åt dig, samtidigt som vi skyddar miljön och gör vårt yttersta för att skapa en bättre värld. Vi strävar ständigt efter att effektivisera vår verksamhet för att minska vårt miljöavtryck. Vi ser till att sortera allt skräp, överbliven färg och allt annat avfall relaterat till din beställning. Flytta sedan detta till miljöstationen så ordnas allt enligt gällande regler. När det kommer till bilar försöker vi resa mindre, köra mer bränsleeffektivt och samåka där det är möjligt. God planering är nyckeln till framgång. Produkterna och materialen som vi använder är av högsta standard och vi väljer alltid bland stora, välrenommerade leverantörer som sätter miljön främst. Vi minskar vårt miljömässiga fotavtryck och hoppas att andra aktörer i branschen gärna följer efter.

Välkommen till oss på Målare Malmö.

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se