FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Målning av barnrum i malmö

Vi specialiserar oss också på målning av barnrum – sovrum, lekrum och barnkammare. Som föräldrar ser vi hur lätt unga barn dras in i den magiska världen av bilderböcker. Tänk dig då iden av att ditt barns sovrum eller lekrum är ett vackert, fullt av färg och magiska målningar. En målning i barnrum kan stimulera ditt barns fantasi och förflytta ditt barn till en värld av fantasi och kreativitet. En färgrik och livfullt rum ger oändliga möjligheter att stödja barnets utveckling genom lek, berättande och socialt umgänge med jämnåriga. Även en liten barnmålning kan fånga ett barns fantasi och när barnet växer upp kommer det att leva med rika minnen av en magisk barndomsvärld.

Kontakta oss gärna för en snabb offert, vi på Bostadslyckan AB i Malmö är utrustade av ett professionellt team av bra och duktiga målare.

Snyggt skandinaviskt barnrum med mock up-affisch, leksaker, nallebjörn, plyschdjur, naturlig sittpuff och barntillbehör. Modern inredning med beige fondväggar. Mall. Designa hemmascener.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se