FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Golvmålning i Malmö

När vi monterar eller färgar ditt golv kan vi välja produkter som ger dig vilken färg du än vill ha. Våra monterade brädor finns därför i en mängd olika trägolvsfärger. Även om du har ett befintligt golv på plats kan valet av målarfärg eller olja påverka färgen och ljusstyrkan på det färdigställda golvet. Som färgspecialister och målare med års erfarenhet och expertis kan vi på Bostadslyckan AB ge råd om kommersiella och domestiska golvarbeten och måleritjänster över hela Malmö. Vi kan hjälpa dig att förvandla din verksamhet eller ditt hem med enkla, vackra golv i de bästa färgerna!

På Bostadslyckan AB erbjuder vi en mängd olika trägolvsfärger, från blekt vitt till det mörkaste svarta och allt däremellan. Det innebär att färgen är pålitlig och stabil vilket ger golvet ett utmärkt utseende som resultat. Vi kan rådgöra med dig om rätt kombination av brädor, färger och ytor och tillhandahålla exempel på träprover för att säkerställa att du alltid gör det bästa valet för nya eller befintliga golv.

Behöver du professionell hjälp med måleriarbeten? Kontakta oss för att få en kvick offert. Är det något specifikt du letar efter men inte hittar på vår lista? Tveka inte att berätta för oss så vi kan skapa en skräddarsydd lösning för just dina behov.

Worker Painting Floor of Garage with Roller.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se