FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Takmålning i Malmö

Vi specialiserar oss på takmålning, för att få till det perfekt gör vi alla jobb enligt vad våra experter rådgiver oss. Visa oss bara vad du letar efter så kan vi säkerställa det. Om du har ett skadat tak och behöver det reparerat, är det också bra. Vi kan jobba efter din schemaläggning om det behövs.

Förberedelse är majoriteten av arbetet när det gäller att måla tak. Innan du börjar måla, ber vi våra klienter att ta bort dyra och känsliga föremål. Vi vill att allt ska gå smidigt.

Idag har vi slutat använda olje- och lösningsmedelbaserade färger av miljöskäl. Även om det fortfarande finns andra produkter tillgängliga för att täta upp fläckar och måla tak som har fått gå för länge.

När vi målar tak i Malmö sprayar vi från olika vinklar, det vill säga från två olika riktningar för att säkerställa att ytan har täckts ordentligt. När du vill att den ska målas vitt behöver du inte två lager, ett lager räcker, men med färg annat än vitt behövs två lager.

Det är viktigt när man söker målare i Malmö att vara noggrann med vilket företag man väljer för att ta hand om sitt hem. Vi erbjuder erfarna och duktiga målare i Malmö området som täcker en mängd tjänster, olika exempel kan vara målning av fasader eller tapetsering.

Kontakta oss gärna för mer information om vår expertis inom takmålning och om era önskade projekt!

Side view of a beautiful chandelier on the ceiling

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se