FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

BEGÄR EN OFFERT
Om oss

Bostadslyckan AB tillför värde till dina målningsprojekt med vår utmärkta kunskap och erfarenhet. Räkna med oss för alla målningsprojekt. Vi är här för att uppfylla dina projektkrav med professionell noggrannhet.

Väggmålning Malmö

Tänk dig att vakna i ett hus som ser ren ut med färger som perfekt passar din önskan. På Bostadslyckan AB vill vi göra den här drömmen till verklighet, vilket är varför vi erbjuder flera tjänster för husmålning för dig och din familj. Oavsett om du behöver interiörmålning eller exteriörmålning av ditt hem när du jobbar med oss, får du den kvalitet du förväntar dig i en tidslinje som är oväntad! Vårt vänliga, professionella målare har erfarenhet av att måla nästan vad som helst du kan tänka dig, och vi ser fram emot att hjälpa dig!

På Bostadslyckan AB är vi angelägna om att göra din upplevelse av att måla hemma så enkel och njutbar som möjligt. Det här är ju trots allt ditt hem vi pratar om. Att välja en målare i Malmö är en personlig beslutning, även om projektet du har i tankarna är en kommersiell målning snarare än en bostadsmålning. Som ett resultat tar vi vår roll mycket allvarligt och är angelägna om att leverera den bästa möjliga jobbet för dig.

 

Våra tjänster för väggmålning

Vårt mål är att förvandla gamla hem så att det ska kännas nya igen och såklart vill vi att det ska se bra ut. Men att måla väggarna i ditt hem och få det att se ut så mycket som möjligt till din startidé kräver kanske mer än en ny målarfärg. Vissa ägare till hus behöver bara måla om sitt kök, medan andra behöver måla om fasaden och behandla altanen.

På Bostadslyckan AB erbjuder vi en mängd tjänster som garanterar att du får de resultat du vill ha. Oavsett om vi fixar fasaden eller ger färgkonsultation på en helt ny interiör, kommer vi att hjälpa ditt hem att se bra ut. Att ta bort gamla tapeter, fixa spackling och måla om taket är allt en dag på jobbet.

Female in coverall painting wall while standing on ladder

Interiörmålning

Vår tjänst för interiörmålning kommer att få din plats att se ny och unik ut. Revitalisera ditt kök, förhöja ditt vardagsrum och lägga till elegans till sovrummen med en snygg målarfärg. Vi målar vägg, tak och gör slipning av trägolv.

 

Exteriörmålning

Skydda ditt hem från vädrets härjningar med vår tjänst för exteriörmålning. Oavsett om du har vinyl, aluminium, stuk eller tegel siding, kommer vårt vänliga team av experter på husmålning att göra ett bra jobb. Återställ din hemfasads utseende!

 

Borttagning av tapet

Slösa inte bort din helg med att skala bort gamla tapeter när vi kan göra jobbet åt dig! Som en del av vårt förberedelsearbete för vår tjänst för interiörmålning tar vi bort alla gamla tapeter du har.

Hem är menade att bo i – det är därför det inte är ovanligt att se gipsväggar som har drabbats av vattenskador eller stora hål. Vi kommer att plåstra, sanda och grundfärga din gipsvägg för att skapa en perfekt yta. Det kommer att kännas som att du bor i ett helt nytt hem!

 

Köksrenovering

När du ommålar dina befintliga skåpdörrar får du en helt ny look utan de astronomiska kostnaderna som normalt förekommer vid en köksrenovering. Det är ett mycket smartare sätt att uppdatera din plats, särskilt om dina skåp fortfarande är i bra skick. Det går inte att kasta bort perfekt bra material bara för att du tröttnat på färgen.

 

Altan och staket

När sommaren kommer finns det inget bättre än att sitta på din altan och dricka en kall dryck – såvida inte din altan har blivit utsatt för eländigt väder. Vi hjälper dig att vinna kampen mot moder jord genom att måla och lackera din altan för att både skydda den och göra den snygg. Vi målar om också staketet om du vill förbättra utseendet från utsidan!

Högtrycksspolning

Högtrycksspolning är avgörande för att ta bort årtionden av smuts och skräp från din fastighet. Vi kan tvätta ditt fasad, din altan och din gångväg för att ge ditt hem en enkel, ren look. Som en bonus säkerställer högtrycksspolning att om vi gör någon ytterdörrmålning, så absorberas färgen ordentligt.

 

Färgkonsultation

Spektrumet av färger som finns tillgängliga kan vara överväldigande, vilket är varför vi erbjuder en exklusiv färgkonsultationstjänst. Vi kommer att diskutera skillnaderna mellan gloss, satin och matte och vi kommer att hjälpa dig att välja en färg som passar din önskade estetik och ser bra ut på lång sikt.

Kontakta oss gärna för mer information och för en snabb offert. Kontakta oss och få en kvick offert för en billig och bra målare i Malmö. Kontakta oss för en smidig och kvick offert och tveka inte att fråga våra experter.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Begär en offert från oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

© 2023 Sidan är en del av Renovex.se